Va invit sa o cunoasteti pe Lauren Hubele si metoda ei unica in gemoterapie.
In primul rand, Lauren este un om minunat, un suflet deschis, gata sa ofere un sfat oricand i se cere acest lucru.
Lauren Hubele este un indrumator in sanatate, autor de carti, sustinand un numar mare de cursuri de gemoterapie holistica. Isi imparte viata traind intre San Marcos, Texas si un frumos sat din Franta, numit Foix.
Lauren a pus bazele unei abordari holistice a gemoterapiei, atat in cazul afectiunilor cronice cat si a celor acute, imbinand gemoterapia, homeopatia si alimentatia bazata pe fructe si legume.
Este autorul unor minunate carti din seria Gemoterapie pentru toti, iar primele 2 volume intitulate “Sustinerea imunitatii la sugari si copii”, respectiv “Introducere in tratamentul starilor acute” le puteti gasi traduse in limba romana. Al 3-lea volum intitulat “Restabilirea imunitatii tale” a fost recent lansat in limba engleza.
Lauren este mama a 3 copii mari si vigurosi, care locuiesc in Austin, SUA, copii care au fost crescuti cu o alimentatie bazata pe produse vegetale imbinata cu gemoterapie si homeopatie. Cand se afla in San Marcos, isi incepe dimineata cu cateva minute de inot in raul din apropiere, intr-un cadru de poveste. In perioadele cand locuieste in Foix, Franta, se bucura de muntii din apropiere si face drumetii in aerul minunat al Pirineilor.
Daca v-am starnit interesul pentru cursurile lui Lauren Hubele, puteti trimite un email pe adresa cvdana@yahoo.com pentru detalii suplimentare.
Va invit sa ne insotiti pe calea gemoterapiei holistice.


Restoring Immunity Commercial