Dr. Dana Câmpean

Sunt Dana Viorica Câmpean, medic primar pediatru, având atestat în homeopatie, cu studii de gemoterapie.

Am absolvit Facultate de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca. Am o experiență ca medic pediatru de peste 20 ani. În acest timp am lucrat pe o perioada de 2 ani ca medic pediatru in Franța, la Centre Hospitalier de Roanne, de unde am revenit cu o experiență de neuitat. În prezent ofer consultații de pediatrie, homeopatie si gemoterapie pentru copii sau adulți, atât la cabinet cât și online.

Ca urmare a dorinței de a cunoaște cât mai bine homeopatia, am absolvit Cursul National organizat în cadrul Societății Române de Homeopatie, în urma căruia am obținut Atestatul de Competență în Homeopatie.

În 2016 am absolvit cursul de Homeopatie clasică, desfășurat pe perioada a 3 ani în cadrul International Academy of Classical Homeopathy în Alonissos, Grecia, sub îndrumarea Profesorului George Vithoulkas.

Sunt membră a Asociației Române de Gemoterapie și Homeopatie, participând la cursurile și atelierele lunare de gemoterapie. In ultima perioadă, am urmat cursurile susținute de Lauren Hubele din Texas, USA, și mi-am îndreptat atenția asupra abordării holistice a gemoterapiei.